Lease

Lease

Het bezitten en onderhouden van een pony of een paard is niet voor
iedereen weggelegd. Na de koop moet men ook rekening houden met onder andere het aanschaffen van een zadel, het regelen van de verzekering, stalling enz. Voor diegene die het kopen van een paard een te groot probleem vindt, biedt de Nieuwendijk Hoeve de mogelijkheid tot het leasen van een paard.

Leasen, wat is dat? Leasen is een soort huren. De leaseprijs per maand is inclusief volpension stalling en gebruik van de faciliteiten van de Hoeve, inclusief zijn de bijkomende kosten zoals gebruik van zadel en hoofdstel, dierenartskosten, ontwormen, inenten en normale hoefsmidkosten. Exclusief minimaal eens per maand les op de Hoeve en eventuele wedstrijdkosten. Wij hebben meerdere paarden beschikbaar voor leasen.

Het leasen is persoonsgebonden en het is niet toegestaan om andere personen op het paard te laten rijden. Meerdere personen kunnen hetzelfde paard leasen. Bij ziekte of vakantie loopt de lease en de betalingsverplichting door.

Wanneer je een paard of pony wilt leasen of meer informatie wilt, neem dan contact op met Petra van den Nieuwendijk op 06-28636870 of e-mail: info@nieuwendijkhoeve.nl